KARATE OPREMA
KARATE ŠKOLA
GDJE SE NALAZIMO

   

Upute kako do nas!

FACEBOOK PROFIL

U subotu,02.02.2013 u Đurđevcu je održano prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske u karateu. Na prvenstvu je nastupilo 20 klubova sa 203 natjecatelja iz Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.

 

Karatisti Globusa iz Čakovca nastupili su sa 13 natjecatelja i postigli sljedeće rezultate:

 

1. mjesto i zlatnu medalju osvojili su: Filip Balent - ml.učenici kate, Dejan Slukić - veterani kate

2. mjesto i srebrnu medalju osvojili su: Matko Legen - ml.učenici kate, Lovro Balent - učenici borbe -46kg

3. mjesto i brončanu medalju osvojili su: Josip Slukić - ml.učenici kate, Kristian Topličanec - ml.učenici kate, Matko Legen - učenici borbe -34kg, Ivan Skok - učenici borbe -42kg, Zoja Vizinger - ml.kadetkinje borbe -50kg, Lucija Ružaj - kadetkinje borbe +54kg

Posebno treba istaknuti mlađe karatiste koji su osvojlii sve četiri medalje u katama za mlađe učenike (1.Filip Balent, 2.Matko Legen, 3.Josip Slukić i 3.Kristian Topličanec) i time potvrdili apsolutnu dominaciju Karate kluba Globus u katama za mlađe kategorije. Isti natjecatelji su također osvojili medalje u borbama i to nastupivši u starijem uzrastu sa 2-3 godine starijim natjecateljima (pošto za njihov uzrast postoje službena natjecanja samo u katama).

Za KK Globus nastupili su još i Teo Keškeš, Adrian Fajfar, Zara Hribar Gašparović i Sara Rajher, ali ovaj put uz nešto manje sportske sreće pošto su svi izgubili u borbama za 3.mjesto.

Natjecatelje su na natjecanju vodili treneri Dejan Slukić i Mladen Vizinger.